maanantai 23. toukokuuta 2016

Summer plansKesä tulee kovalla kohinalla. Tai kai tässä vaiheessa voi jo puhua kesän alkaneen. Ilmat ovat lämmenneet, aurinko paistaa ja luonto kukkii vehreänä. Täällä maalla kesän tulon merkki on se, että kyntötyöt ovat alkaneet ja traktoreita vilisee teiden varsilla enemmän kuin laki sallisi.. :D Yleisestikin kai sitä voi jo todeta kesän tulleen myös omakohtaisen kokemuksen kautta: Ulkona tarkenee päivisin shortseilla, huppari riittää päälle laitettavaksi aamulla töihin lähtiessä, kaivoin läpsykkäät kenkäkaapista esille, ajeltiin avoautolla katto auki Seinäjoelle ostoksille ja lenkille on tullut lähdettyä pelkkä toppi päällä. Hartiaseutua koristaa jo hailakat rusketusrajat, jotka toivottavasti syvenevät tämän kesän myötä. 

Viime viikot ovat kuluneet ihan älyttömän nopeasti ja tavallaan ajatuksissani jo mietin sitä, miten tämä kesä on pian ohi ennen kuin on kunnolla ehtinyt edes alkamaan. Kesällä sitä tekee joka viikonlopulle suunnitelmia ja haalii tekemistä. Havahduin siihen, että lähes jokaiselle viikonlopulle on jotain menoa ja meininkiä. Jollekin enemmän ja toiselle vähemmän. Futiskausi on käynnissä ja pelejä on pääasiassa viikonloppuisin, lukuunottamatta tätä toukokuun loppua, jolloin pelaamme keskiviikkoisin. Futis pistää hieman rytmittämään omia menoja, mutta kesäkuun puolenvälin jälkeen meillä on onneksi kuukauden mittainen tauko peleistä, jolloin on aikaa reissailla. Omat palkalliset kesälomani vietän muutamassa pätkässä: ensin juhannuksesta alkaen olen viikon lomalla, sitten viikon töissä ja sitten taas kaksi viikkoa lomalla heinäkuun puolella.

Juhannuksen vietämme poikaystävän kanssa Pärnussa. Matkaamme juhannusta edeltävänä torstaina Helsinkiin ja sitten juhannusaattona perjantaina lähdemme laivalla auton kanssa Tallinnaan ja siitä autolla körötellen Pärnuun kahdeksi yöksi kylpylähotelliin. Toivon lämpimiä ja aurinkoisia kelejä, koska Pärnun ranta on kuulemma kuin olisi kauempanakin etelässä. :) Heinäkuun eka viikonloppu menee sitten Kalajoella autotapahtumassa Bimmerpartyissä mökkeillen. Lauantaina 9.7 taas suuntaamme äitini kanssa Turkkiin Alanyaan hänelle kustantamalleni 50-vuotis rantalomalle. Elokuun alussa on poikaystävän serkun häät ja futis pyörii mukana. Ajatuksissani elän kesäsuunnitelmieni kanssa jo siis elokuun puolella.

Nyt pitää muistaa kuitenkin rauhoittaa ajatukset ja nauttia näistä kesäpäivistä, vaikka suuremmat lomamatkat ja suunnitelmat vasta odottavatkin edessäpäin. Kesä on tavallaan pitkä, mutta samalla taas niin lyhyt ja ohikiitävä. Ainakaan itse en liioin halua näitä päiviä hukata, vaan nauttia jokaisesta. Olin sitten töissä tai lomalla. Itselläni tämä taitaa olla ensimmäinen kesä pitkiin aikoihin, jolloin on näin paljon matkustusta ja menoja. Kaikkia reissuja odotan kuitenkin innolla. <3

Olisi kiva kuulla millaisia kesäsuunnitelmia sulla on, vai tuleeko kesää sen kummemmin edes suunniteltua? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti