TIETOJA MINUSTA


Olen 24-vuotias Pääkaupunkiseudulta Etelä-Pohjanmaalle Lapualle töiden perässä muuttanut fysioterapeutti. Olen myös lisensoitu FAF Personal Trainer. Tällä hetkellä työskentelen fysioterapeutin ammatissa pääasiassa neurologisten asiakkaiden parissa. 

Olen koko ikäni ollut liikunnallinen ja urheilullinen. Takana on pitkä kilpaurheilutausta jalkapallon parissa ja suurimpana saavutuksena lajin parissa Suomen mestaruus v. 2010. Jalkapallon parissa kilpaurheilu loppui ja vaihtui vähemmän vakavaan harrastamiseen. Aktiivisen kilpaurheilu-uran lopettamisen jälkeen olen keskittynyt omaehtoiseen harrasteluun ja liikkumiseen. Crossfitiä harrastin aktiivisesti vuoden ja tarkoituksena on taas palata kyseisen lajin pariin. Tällä hetkellä liikutan itseäni jalkapallon, kuntosalin ja lenkkeilyn parissa. 

Perheeseeni kuuluvat avomies ja vauhtihirmu Jackrussellin terrieri Vilma. Itseäni kuvaisin parhaiten pirtsakkana blondina hölösuuna, joka on koukussa kuntosalitreenaamiseen, itsensä haastamiseen ja kehittämiseen.